VIDEO. Accident pe Drumul Serpentinelor de pe Tâmpa. Victima şi-a pierdut conştienţa

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a avut azi o intervenție pe Tâmpa, în cazul unui tânăr de 17 an care a solicitat ajutorul după ce a alunecat pe Drumul Serpentinelor.

Tânărul a căyut și s-a rostogolit pe o distanță de aproximativ 10 metri, între două serpentine, pe un plan înclinat plin de stânci și bolovani, spun salvatorii montani. În urma căderii, turistul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență, cu multiple plăgi escoriate și tăiate la nivelul capului.

„La sosirea salvatorilor montani, persoana în cauză era conştientă dar incoerentă. După ce a fost imobilizată pe targa, a fost coborată la baza muntelui, de unde a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulană al Judeţului Braşov. Deoarece pe perioada transportului saturaţia de oxigen a început să scadă, i-a fost administrat oxigen suplimentar. Menţionăm că turistul făcea parte dintr-un grup mai numeros şi nu dispunea de echipament adecvat unei astfel de drumeţii”,  au anunţat reprezentanţii Salvamont Braşov.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Accident pe Drumul Serpentinelor de pe Tâmpa. Victima şi-a pierdut conştienţa – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.