Electric Castle ajunge la Brașov. Protocolul e pregătit, mai trebuie să fie gata locul de desfășurare

Primăria Brașov și firma care deține brandul Electric Castle s-au înțeles în ceea ce privește organizarea unor evenimente la Brașov. De altfel, protocolul dintre municipalitate și Festival Tickets Management (societatea comercială care organizează Electric Castle) va fi dezbătut în ședința de plen a Consiliului Local din 29 septembrie. Conform documentului, Electric Castle va organiza anual  pe Platforma Rulmentul, un festival creativ și cultural, incluzând concerte, expoziții, workshop-uri, street food.

Conform textului protocolului, Primăria Brașov va pune la dispoziția Electric Castle amplasamentul contra taxei de ocupare a domeniului public”.

Protocolul dintre cele două părți va fi valabil trei ani de la data semnării, însă este greu de spus când se va desfășura prima ediție, având în vedere că proiectul de reconversie a Platformei Rulmentul este în faza incipientă, fiind finalizat studiul istoric, dar nu a mai trecut în etapa altor studii sau documentații tehnice.

Acum, pe platformă sunt mai multe clădiri în paragină, iar vegetația a invadat curtea fabricii, astfel că este greu de crezul că se va putea organiza ceva în acest loc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.