Brașovenii din cartierul Stupini vor avea grădiniță nouă. Unitatea este propusă la intersecția dintre str. Bârsei cu Izvorului

O nouă grădiniţă ar urma să apară în cartierul Stupini. Consiliul Local Braşov a aprobat în şedinţa de vineri alocarea unei sume de 50.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate al investiţiei. Grădiniţa ar urma să fie construită pe un teren de 1.800 de metri pătraţi, pe care Municipalitatea în deţine la intersecţia străzilor Bârsei şi Izvorului, din Stupini.

Propunerea a venit din partea consilierilor locali PNL care au susţinut în consiliul local că o grădiniţă nouă este absolut necesară, în acest moment, pentru cartierul Stupini. Suma de 50.000 de lei pentru studiul de fezabilitate a fost alocată printr-un amendament adus bugetului local, a cărei modificarea  fost votată vineri.

Doua creșe noi, în Tractorul, prin CNI

Tot cu privire la investiţiile în noi instituţii de educaţie timpurie, Consiliul Local Braşov a aprobat vineri şi donarea, către Compania Naţională de Investiţii, a suprafeţei de teren pentru construcţia noii creşe din cartierul Tractorul-Avantgarden. 

Tot către CNI a fost aprobată vineri şi donarea terenului de pe strada Ioan V. Socec din cartierul Tractorul, pentru o a două creşă, de capacitate medie, care va avea maxim şapte grupe. Acestea două fac parte din lista celor 138 aprobate de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în toată ţara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.