Sorin Jula a câștigat concursul pentru postul de director al RIAL. El a fost adus în primăvară la conducerea societății comerciale

Firma contractată de Primăria Braşov pentru angajarea unui director general şi a unui director general adjunct pentru SC RIAL SRL – societate din subordinea Consiliului Local, ce administrează fondul imobiliar al municipiului, a finalizat procedura de selecţie pentru cele două funcţii.

Astfel, pentru director general a fost selectat Sorin Jula, acelaşi care şi până acum a îndeplinit aceste atribuţii, din postura de interimar numit de primarul Allen Coliban. Pentru director general adjunct, un post nou înfiinţat în organigrama aprobată de curând de Consiliul Local Brașov, a fost selectat Ciprian Clinciu. Ambii au fost încadraţi începând cu data de 5 noiembrie 2021, primind un mandat de patru ani în fruntea societăţii RIAL.

În conflict cu salariații

Reamintim că Sorin Jula a fost adus de primarul Allen Coliban, în această primăvară, în lupa aprilie la RIAL, imediat după demiterea lui Doru Ştefan Constantin.  Una dintre primele „mişcări” ale noului director general a fost aceea de a anunţa concedieri şi tăieri de normă pentru a reduce fondul de salarii, ceea ce a atras şi câteva proteste ale angajaţilor, până acum. A urmat o infuzie de capital, de la bugetul local, dar şi renunţarea la câteva lucrări pe care RIAL şi le asumase, la unităţi de învăţământ din oraş. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.