FOTO. Un brașovean care și-a găsit mașina avariată serios în parcare face apel la Poliție și locatarii din zonă, ca să îl găsească pe vinovat

Un brașovean care și-a găsit mașina avariată serios, face apel la Poliție și brașoveni, ca să îl găsească pe vinovat. Întâlnirile tinerilor cu bolizi, care au loc seară de seară în parcarea Sălii Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, crează o mulțime de probleme locatarilor din zonă și nu numai. Iar uneori, așa cum s-a întâmplat și în acest caz, se lasă cu aviarierea unor mașini parcate legal lângă sală. 

Un brașovean și-a găsit vineri dimineața mașina lovită, în parcarea din spatele Sălii Sporturilor, dauna fiind una serioasă, semn că și cel care a produs accidentul are mașina destul de serios avariată. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a sunat la Poliție, până la acest moment, proprietarul mașinii avariate în parcare nu are nici o veste care să îi dea speranțe că îl poată găsi pe cel care i-a produs paguba.

„Am fost sunat vineri dimineață, de un coleg, care mi-a spus că mașina mea este lovită tare în față. Când am văzut poza, nu mi-a venit să cred, dauna este totală pentru că s-au strâmbat roțile și sub mașină se vede mai bine cât de serios a fost impactul. Din păcate, nu mai am ce repara. Asta mă face să cred că cel care m-a lovit, cel mai probabil dintre cei care fac în fiecare seară drifturi în zonă, are mașina lovită rău. O să ne uităm pe camerele din zonă și împreună cu Poliția, sper să reușim să îl prindem pe cel care a făcut asta”, a spus proprietarul mașinii, pentru brasovmetropolitan.ro. 

Brașoveanul face însă apel la oamenii care au văzut ce s-a întâmplat și care pot da mai multe detalii despre incidentul de joi noaptea.

„La sală se strâng în fiecare seară multe mașini și aproape în fiecare seară se fac întreceri de mașini. De altfel, mi s-a spus că și iernile trecute, cum ningea puțin, la fel se întâmpla acolo, veneau și își încercau mașinile, rotindu-se și punând în pericol atât mașinile din zonă cât și pe cei care treceau pe acolo. Dacă este cineva care are mai multe detalii despre incidentul în urma căruia m-am ales cu mașina avariată total, poate să dea mai multe informații la administrația sălii sporturilor. Sper ca împreună să reușim să îl găsim pe cel care a făcut asta”, a mai spus proprietarul mașinii. 

De la începutul pandemiei, în perioada în care restricțiile au dus la închiderea localurilor, parcarea Sălii Sporturilor „D. P. COlibaşi” a devenit loc de întâlnire pentru cei cu mașini puternice. Aceștia încă stau seara, îşi încearcă bolizii, uneori până târziu, fără ca Poliția să poată rezolva această problemă, spre disperararea locatarilor din zonă.

1 Comentariu

  1. Da ma ditamai Sala Sporturilor nu are camere indreptate spre parcare? Daca nu inseamna ca cine administreaza cladirea e un incompetent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.