Anchetă internă la Poliţia Predeal. Un tânăr „vedetă” pe TikTok s-a filmat într-o „intervenţie” la volanul unei autospeciale de poliţie (VIDEO)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov face verificări interne pentru a stabili cum a reuşit un tânăr civil să se filmeze la volanul unei autospeciale de poliţie, mimând o „intervenţie”. Poliţiştii vor să afle dacă tânărul care apare în filmarea de pe TikTok, devenită virală, a avut sau nu acceptul poliţiştilor să conducă o autospeciala. 

Tânărul în cauză, care, potrivit unor surse citate de Agerpres, ar fi din judeţul Ilfov, apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge „într-o intervenţie” şi „verifică” alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică. 

„Băi, băieţi, daţi şi voi muzica mai încet şi vă rog eu frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici. Vă rog eu frumos”, le spune el „petrecăreţilor”, care îi răspund „Bine şefule, ne scuzi de deranj”.

Clipul are numeroase comentarii, parte dintre acestea critice la adresa tânărului, însă şi altele în care ţinta glumelor este Poliţia.

 

Potrivit IPJ Braşov, autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seara. 

„Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecinţă”, a precizat, sâmbătă, IPJ Braşov. 

Tânărul care a apărut la volanul unei autospeciale de poliţie în clipul video pe TikTok a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore.Poliţiştii braşoveni au stabilit că acesta are 19 ani şi este din judeţul Ilfov.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.