Circulaţie îngreunată pe DN1 Ploieşti – Braşov. O femeie a fost accidentată mortal în timp ce traversa

O femeie a fost accidentată mortal, miercuri dimineaţa, în timp ce traversa DN 1 în localitatea prahoveană Azuga. Din acest motiv, întreaga circulaţie a fost afectată pe un segment prelungit al DN1, până spre Braşov, traficul rutier fiind restricţionat în zona producerii accidentului. 

„Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 135, în localitatea Azuga, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a lovit o femeie de aproximativ 70 de ani pe trecerea de pietoni, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule. În urma impactului, pietonul a decedat”, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. 

Conform aceleiaşi surse, circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Braşov-Ploieşti. Se circulă pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creştere. 

1 Comentariu

  1. Doresc sa atrag atentia asupra faptului ca, fix inaintea trecerii de pietoni din dreptul bar-ului Monte Carlo din Azuga, este FOARTE DES PARCATA O MASINA ROSIE sau albastra, pe dreapta…
     
    Datorita acesteia, pur si simplu nu se vede daca exista pietoni care intentioneaza sa traverseze.
     
    Aceasta trecere, foarte periculoasa, fusese desfiintata cu ani in urma, cand s-a construit pasarela. Acum, iarasi a fost infiintata, NU INTELEG DE CE.
     
    Rusine politiei, caci nu amendeaza posesorul acelei masini si rusine autoritatilor, caci dupa pasarela pana la iesirea catre Predeal nu ar mai trebui sa fie nici o trecere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.