IȘJ Brașov scoate la concurs peste 100 de posturi de directori și directori adjuncți la unitățile de învățământ din Brașov

70 de posturi de director și 47 de posturi de director adjunct, rămase vacante după prima sesiune, sunt scoase la concursa în perioada următoare, la unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov. Lista completă a acestora a fost publicată pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov în data de 18 ianuarie.

Candidații vor putea depune dosarele de înscriere pentru proba scrisă în perioada 19-25 ianuarie, pe platforma informatică dedicată. Acestea vor fi evaluate de membrii comisiei județene de organizare și desfășurare a concursului în perioada 26-28 ianuarie. Afișarea listei candidaților admiși după evaluarea dosarelor se va face în data de 31 ianuarie.

În data de 18 februarie este programată proba scrisă și afișarea rezultatelor la această probă. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 22 februarie.

În perioada 4-8 martie se vor înregistra opțiunile candidaților declarați admiși în urma probei scrise.

În data de 14 martie, Inspectoratul Școlar Județean Brașov va publica graficului de desfășurare a interviurilor urmând ca acestea să se desfășoare în perioada 16-25 martie.

În data de 31 martie vor fi validate rezultatele finale, urmând ca în data de 4 aprilie să fie emise deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.