Tunurile de zăpadă din Poiana Brașov, puse din nou în funcțiune. În partea superioară a Masivului Postăvarul, stratul de zăpadă are 30 cm

După „iarna din ianuarie”, temperaturile au începută să scadă semnificativ, astfel că în Poiana Brașov a început producerea zăpezii artificiale.

„Având în vedere temperaturile coborâte de azi-noapte și din această dimineață, minus 6 grade, la ora 8.00, în partea superioară, în zonele unde era necesar să creștem grosimea stratului de zăpadă, am pornit turnurile și lăncile de producere a zăpezii artificiale, care funcționează și la această oră”, a anunțat vineri dimineața Primăria Brașov. Îi rugăm pe iubitorii sporturilor de iarnă să schieze cu atenție în aceste zone, care sunt semnalizate corespunzător”, a anunțat Primăria Brașov.

Conform aceleiași surse, vineri dimineața se poate schia în condiții bune în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum și pe pârtiile Kanzel, Doamnei și Ruia, cu ieșire în Drumul Roșu, apoi către telescaunul Ruia. De asemenea, și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, erau deschise.

În partea superioară, vineri dimineața, stratul de zăpadă măsura 20 – 30 cm, iar în partea inferioară grosimea zăpezii era de maxim 20 cm. 

În ceea ce privește instalațiile de transport pe cablu, erau deschise telecabinele Kanzel și Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia, teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.