FOTO Razie a Poliţiei Locale Braşov, la o firmă care a transformat un teren din Timiş-Triaj în groapă de gunoi

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activitate Comercială au identificat în urma unor verificăi un teren de 1500 mp situat pe str. Timis Triaj f.n., transformată în depozit de deşeuri de toate felurile, de-a lungul timpului. În urma raziei, proprietarul a fost somat să cureţe terenul, riscând, în caz contrar o amendă de până la 50.000 de lei. 

„Au fost efectuate demersuri în vederea identificării proprietarului, care s-a dovedit a fi o societate comercială. Aceasta a fost somată să salubrizeze și să igienizeze zona, în vederea menținerii stării de curățenie. În urma somației emise de poliția locală, societatea comercială în cauză a luat imediat măsurile necesare pentru salubrizarea și igienizarea terenului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale. 

 

Nerespectarea măsurii impuse reprezintă contravenție conform prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului, cu completările și modificările ulterioare, și se sancționează, potrivit art.96 alin.1, cu amendă contravențională de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoane fizice și de la 25.000 lei la 50.000 lei pentru persoane juridice.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.