Hoții au „stins lumina” la mai multe insule de calmare a traficului de pe DN 1. DRDP Brașov îi roagă pe șoferi să ajute la descoperirea făptașilor

Montate cu aproximativ o săptămână în urmă, insulele de calmare luminoase de pe DN 1, din zona Făgăraș au rămas fără modulele de alimentare (compuse din baterii și panouri solare). Mai exact, joi dimineața, drumarii care se ocupă de întreținerea DN 1 – sectorul din zona Făgăraș, până la limita cu județul Sibiu – au constatat că au fost furate modulele de la patru insule de calmare: intrarea în Perșani dinspre Brașov, Șercaia, Mândra și intersecția de la ieșirea spre Râușor.

 

O astfel de insulă de calmare costă în jur de 7.000 de lei, din care aproximativ două treimi este costul modulelor de alimentare. 

 

„DRDP Brașov a depus plângere penală în acest caz dar autorii vor fi foarte greu de identificat. Tocmai din acest motiv vă rugăm să ne ajutați cu orice fel de informație despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Robert Elekes. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.