Poiana Brașov, la mare căutare printre iubitorii de schi. La telegondolă se stă la coadă

Zăpada perfectă și vremea ideală pentru schi și ridicarea restricțiilor împotriva coronavirusului nu au fost ignorate de iubitorii sporturilor de iarnă, care au mers în număr mare în Poiana Brașov. La orele amiezii, la gondolă așteptau să urce pe masiv în jur de 400 de persoane. 

Pe partea superioară a masivului, stratul de zăpadă bătătorită măsoară între 60 cm și 100 cm, iar pe partea inferioară între 40 și 60 de cm. Toate pârtiile sunt deschise, iar starea zăpezii este foarte bună. 

Reamintim că, din data de 7 martie, a scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: Telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte), și telescaun Lupului (de la 3 la 2 puncte).

 

Informații actualizate despre starea pârtiilor și funcționarea mijloacelor de transport pe cablu în Poiana Brașov, precum și despre tarife și regulile de pe pârtie găsiți aici: https://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/

 

Ca și în sezoanele trecute, pentru creșterea eficienței intervențiilor, Poliția Locală are un birou permanent în Poiana Brașov, deschis la Vila Orizont, în același loc în care se află și sediul Serviciului Salvamont. Numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale rămâne 0268-954. Puteți alerta echipa Salvamont la numărul unic de urgență 112 sau sunând direct la Dispeceratul Național Salvamont 0-SALVAMONT (0725826668).

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.