FC Brașov primește 4 milioane de lei din bani publici pentru „meciurile disperării”

După încă un meci „de antrenament” în playout, FC Brașov își va juca ultima șansă de rămânere în Liga a 2-a de Fotbal în barajul cu Politehnica Timişoara. Echipa brașoveană va beneficia, „de încurajare” și de un sprijin consistent din partea municipalității brașovene.

Miercuri, Consiliul Local Brașov a aprobat propunerea primarului Allen Coliban, de alocare a sumei de maxim 4 milioane de lei pentru (New) FC Brașov, în baza unui contract de finanțare valabil în perioada 1 mai – 30 iunie 2022. 

De altfel, începând de anul trecut, de la reînființare, FC Brașov a beneficiat de sume consistente de la bugetul local. Asta, în ciuda declaraţiilor răspicate ale primarului Coliban, în campania electorală şi la începutul mandatului, cum că echipele profesioniste de fotbal nu ar trebui să primească bani publici. 

Deocamdată, în ciuda sprijinului primit de la bugetul local, aşa cum le-a fost promis, la FC Braşov nu au apărut nici performanțele, iar sponsorii promiși de președintele clubului, Ioan Mărginean, nu au mai apărut nici ei.

FC Brașov „renaște” cu un președinte din „vechea gardă”, un antrenor milităros și un cadou consistent din bani publici

Mai mult, potrivit unor surse, din vară este posibil să se închidă robinetul banilor publici pentru FC Brașov, iar în aceste condiții, indiferent de liga în care va juca, echipa se va afla într-o situație extrem de delicată. 

New FC Brașov a „tocat” un milion de lei în două luni. Acum mai cere 2,5 milioane de lei de la bugetul local al municipiului Brașov. Venituri proprii: zero lei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.