Femeie înjunghiată de soţ, la intrarea într-o grădiniţă din Braşov

Poliţia investighează cazul/ captură video

Un bărbat din Braşov este cercetat, după ce în această dimineaţă şi-a atacat soţia cu un cuţit, chiar la intrarea într-o unitate de învăţământ. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Braşov, apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a sosit în această dimineaţă, în jurul orei 8.40, fiind semnalată o agresiune fizică între soți, în municipiul Braşov. Ulterior agresiunii bărbatul a încercat să se rănească.

Agresiunea a avut loc în faţa grădiniţei nr. 24. 

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, femeia atacată a fost preluată imediat, iar este acum în stare gravă la spital. 

„O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat pentru Observator dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.