O pârtie din Poiana Brașov, închisă din cauza căldurii. Primăria speră să o redeschidă

Temperaturile ridicate din ultimele zile au afectat pârtiile de schi din Poiana Brașov. Astfel, Primăria Brașov a anunțat închiderea părții inferioare a pârtiei Drumul Roșu, de la breteaua spre Pârtia Bradul la stația inferioară a telegondolei. „În funcție de precipitațiile sub formă de zăpadă anunțate pentru duminică și luni, la începutul săptămânii viitoare se va putea redeschide și acest tronson de pârtie”, au anuntat reprezentanții Primăriei. 

În continuare se poate schia și în partea inferioară a masivului fie pe pârtia Sulinar, fie pe Subteleferic, cu intrare din Drumul Roșu pe 3C (,,varianta lui Opriș”), fie pe Drumul Roșu, apoi pe breteaua spre Bradul și coborâre pe Subteleferic.

De asemenea, se schiază, în condiții bune, de primăvară, pe pârtiile Doamnei, Ruia – cu excepția zonei dintre gondolă și Drumul Roșu – până la breteaua spre Bradul, Sulinar, în zona superioară a pârtiei Lupului, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri). Stratul de zăpadă bătută are 30 de cm pe pârtiile din partea superioară, iar în partea inferioară 20 de cm. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.