Shopron și La Strada Concept-Street Mall din Bartolomeu, controlate de Poliția Locală Brașov. S-a lăsat cu 13 sancțiuni

Complexul comercial Shopron și Complexul comercial La Strada Concept-Street Mall din cartierul Bartolomeu au fost vizitate zilele trecute de polițiștii locali de la Biroul Protecția Mediului și Activități Comerciale. Controalele, efectuate în perioada 12.04.2022 – 15.04.2022, la mai mulți comercianți, persoane fizice și juridice, care își desfășoară activitatea în incinta celor două, s-a lăsat cu 13 sancțiuni. 

Mai exact, polițiștii locali au verificat 25 de agenți economici și i-au sancționat pe 13 dintre aceștia pentru nerespectarea prevederilor OG nr.99/2000 republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață. Totalul amenzilor aplicate comercianților pentru lipsa acordului/ autorizației de funcționare s-a ridicat la suma de 4700 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activității comerciale până la data autorizării.

„Le reamintim agenților economici faptul că, ulterior înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, aceștia au obligația de a solicita și obține autorizația/ acordul de funcționare”, a transmis Poliţia Locală Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.