Soluţie avizată pentru blocajele de pe str. Mureşenilor din Braşov

Pentru a evita blocajele care se întâmplă pe strada George Bariţiu din centrul vechi, în zona Maternităţii, din cauza maşinilor care încească să intre sau să iasi din parcarea privată de lângă Facultatea de Silvicultură, comisia de circulaţie a municipiului Braşov vine cu o soluţie. 

 

VIDEO. Parcarea de la Maternitate, punctul nevralgic pentru traficul de pe strada Mureșenilor din Brașov

 

Astfel, în zonă se vor instala separatoare de sens pe axul drumului, pentru ca accesul la parcare să se facă exclusiv pe sensul de coborâre dinspre Şchei. În plus, Primăria Braşov a anunţat şi o restistematizare a circulaţiei pe zonna str. Perșani, str. Fântâniței, str. Curcanilor, prin mutarea unui indicator „Acces interzis cu excepția riveranilor”. 

Ambele măsuri au fost avizate ieri, 28 aprilie, de Comisia de circulaţie a municipiului Braşov în care sunt repreezntate atât Poliţia Rutieră, cât şi Primăria Braşov. 

Aglomeraţiile şi blocajele în trafic de pe strada Mureşenilor şi pe strada George Bariţiu sunt foarte vizibile în weekend-uri, de exemplu. Ele se produc pentru că, în încercarea de a intra în parcare, șoferii blochează una dintre benzile de circulație. Când parcarea se umple, șoferii sunt sfătuiți să meargă mai departe, însă mai stau puțin pe loc, doar-doar se eliberează un loc. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.