FOTO Circulație blocată pe DN13, zona Pădurea Bogății, din cauza unui TIR cu fier vechi răsturnat

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe druml național DN 13 afectând circulația dintre Feldioara și Rupea. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP), la ora 12.50, circulația era restricționată pe ambele sensuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 (E 60), la kilometrul 45+500 de metri, în zona Pădurii Bogății, județul Brașov, conducătorul unei autoutilitare încărcate cu fier vechi, a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răstunat pe carosabil. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului, care este asistat medical la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.”, a transmis Poliţia. 

Pentru eliberarea carosabilului, la fața locului au venit muncitorii de la districtele Feldioara și Rupea, a anunțat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes. A fost anunțată, de asemenea, și firma de tractări să vină, să preia vehiculul de mare tonaj de pe șosea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.