FOTO&VIDEO. Junii, din nou pe străzile Brașovului. Mii de brașoveni au asistat la spectacol

După doi ani de pauză, Junii Tineri, urmați de Junii Bătrâni, Junii Curcani, Junii Dorobanți, Junii Brașovecheni, Junii Roșiori și Junii Albiori au coborât în Cetate, salutând mulțimea cu tradiționalul „Hristos a înviat!“ și primind răspunsul „Adevărat a înviat!”. 

La Parada Junilor, care s-a desfășurat pe traseul Piața Unirii – Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Primăria Brașov – Strada Republicii – Poarta Schei – Pietrele lui Solomon, au participat mii de brașoveni și turiști, unii dintre ei ocupând din timp un loc pe trotuar, pentru a avea o vizibilitate cât mai bună. 

În fața Primăriei, junii au fost așteptați de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, dar și de cei doi viceprimari ai Brașovului, Sebastian Rusu și Flavia Boghiu. De la paradă a lipsit primarul Allen Coliban. 

Înainte de a porni în paradă, junii nu l-au uitat pe Horia Stancu (fost membru al Grupului Junilor Tineri și director al Director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov). Astfel, juni au ținut un moment de reculegere în memoria fostului lor coleg. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.