Cu tunurile pe Coliban, după ce primarul s-a lăudat cu noua creșă de pe str. Apollo: „Noroc că postează des pe Facebook, altfel braşovenii nu ar şti că e primar”

Marţi s-a deschis oficial creşa nr. 9, de pe strada Apollo, pe care actuala administraţie a „moştenit-o” gata finalizată, la începutul actualului mandat, având nevoie doar de avize, autorizaţii şi racorduri pentru a deveni complet funcţională. Singurul care a participat oficial la această deschidere a fost primarul Allen Coliban, deşi de la începutul mandatului său nu a dat nicio explicaţie despre întârzierea cu care s-au făcut demersurile pentru punerea în funcţiune a creşei – aceste atribuţii fiind lăsate în responsabilitatea viceprmarului Flavia Boghiu. 

Această atitudine a primarului a atras criticile mai multor oameni din politica locală. După fostul viceprimar Costel Mihai, cel care a pornit acest proiect şi l-a coordonat până la finalul mandatului predându-l la cheie actualei administraţii, acum şi subprefectul Lucian Pătraşcu lansează săgeţi către Allen Coliban. 

Fostul consilier local spune că „singurul ”merit” al lui Coliban la Creșa nr. 9 de pe strada Apollo este că a reușit contraperformanța de a racorda clădirea la utilități în doi ani (mai mult decât a durat construcția, undeva la un an și 8 luni)”.

Lucian Pătraşcu: 

Primarul Allen Coliban are un tupeu fantastic. După plimbările prin Europa, pe la campionate de curling, dar și prin concedii prelungite, primarul ZERO al Brașovului și-a adus aminte că are o creșă finalizată de mai bine de doi ani, dar care nu a fost dată în funcțiune din cauza managementului defectuos al administrației USR.

Deși singurul său ”merit” la Creșa nr. 9 de pe strada Apollo este că a reușit contraperformanța de a racorda clădirea la utilități în doi ani (mai mult decât a durat construcția, undeva la un an și 8 luni) primarul s-a dus imediat să se pozeze la deschiderea unității. Ca în tot mandatul, primarul ZERO al Brașovului face poze. ATÂT! De altfel, noroc că postează des pe Facebook, altfel brașovenii nici măcar nu ar ști că este primar. Se pozează pe la Parlament sau prin comune cu membrii de partid, fără nicio legătură cu această comunitate. În oraș nu se vede că administrația locală ar fi condusă și de un primar, orașul arată jalnic după doi ani de mandat cu primar USR.

Primii ani de mandat spun totul. Primarul  ZERO nu și-a îndreptat atenția spre învățământ, spre școli, creșe sau grădinițe decât la nivel declarativ. Trebuie doar să ne aducem aminte că Brașovul a fost singurul oraș din județ unde elevii nu au beneficiat de programul ”Cornul și laptele”, totul din cauza acestor ”catastrofe” din fruntea Primăriei Brașov care au făcut experimente.

Subprefectul critică dur nu doar lipsa atenţiei pentru educaţie a actualei administraţii, ci şi lipsa unor măsuri vizibile pentru reducerea poluării – o temă cu care administraţia USR-Coliban s-a promovat intens în campania electorală: 

Din păcate, acest individ duce orașul Brașov înapoi, în perioada de tristă amintire ”Ghișe”. Niciun proiect concret în doi ani, doar discuții și dezbateri despre lucruri cunoscute unde mai mult se cheltuie bani pentru cazare, cafele și mâncare decât pe lucruri concrete. Mă uitam zilele acestea la harta ”poluării”, unde Brașovul rămâne fruntaș. Dacă alte orașe din țară au făcut pași, la Brașov s-a organizat un forum și cam atât. Trist, dar adevărat! Omul care a câștigat Primăria Brașov cu teme de mediu, nu a făcut mai nimic în acest domeniu, doar gargară electorală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.