O femeie din Făgăraş s-a ales cu dosar penal şi ordin de restricţie după ce şi-a bătut concubinul

Foto arhiva

O femeie de 44 de ani din Făgăraş s-a ales cu o cercetare penală după ce şi-a bătut concubinul, cu 22 de ani mai în vârstă. 

Potrivit Poliţiei municipiului Făgăraş, care efectuează cecetările în acest dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, infracţiunea s-a petrecut luni, iar apelul la numărul unic de urgenţă 112 a sosit în jurul orei 14.55. 

Prin acest apel bărbatul în vârstă de 66 ani din municipiul Făgăraş reclama că ar fi fost victima unei violențe în familie. Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că femeie, în vârstă de 44 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi agresat fizic pe concubinul său. 

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, astfel că polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.