Tâlhar la doar 19 ani: într-o singură zi, două agresiuni

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au pornit cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Implicat direct în acest caz este un tânăr de 19 ani din Feldioara, care a agresat un alt tânăr şi i-a furat mai multe bunuri

Poliţiştii spun că incidentul s-a petrecut pe 24 iulie 2022, în jurul orei 14.45,  când tânărul de 19 ani din localitatea Feldioara, pe fondul unor discuții în contradictoriu anterioare cu an alt tânăr, l-a agresat fizic pe acesta și i-a sustras mai multe bunuri. Agresiunea s-a petrecut în municipiul Braşov.

La scurt timp, persoana bănuită de săvârșirea faptei ar fi abordat iarăși persoana vătămată, iar prin amenințare, i-ar fi sustras acesteia un telefon mobil. 

„În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul, în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, anunţă Poliţia Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.