Anunţul Companiei Apa: Presiune scăzută la robinete, azi în Ghimbav, din cauza Electrica

După ce în urmă cu trei zile, locuitorii din unele zone din Ghimbav au rămas jumate de zi fără energie electrică și apoi și fără apă potabilă, fără ca nimeni să ofere vreo explicație, Compania Apa anunță că azi vor fi din nou unele probleme în alimentarea cu apa în localitate.  
„Din cauza lucrărilor de la Electrica, care au generat întreruperea curentului în localitatea Ghimbav, am fost obligați să schimbăm sursa de alimentare cu apă. În prezent, orașul Ghimbav este alimentat din aducțiunea Brașov – Codlea. Acesta este motivul pentru care, în anumite zone, presiunea este scăzută sau lipsește apa la robinete. Această situație va persista până când Electrica va relua furnizarea curentului electric către Compania Apa. Ne cerem scuze pentru disconfort!”, este anunţul Companiei Apa. 
 
Oraşul Ghimbav s-a confruntat în ultimele zile cu ore întregi în care a lipsit energia electrică, din cauza unor lucrări la reţelele de distribuţie. Compania Apa a răspuns întrebărilor noastre legate de această situaţie. Electrica, în schimb, nu a oferit detalii despre lucrările pe care le are în desfăşurare, deşi au fost solicitate informaţii. Pe lângă jumătatea de zi fără curent electric în zona de blocuri, în ziua de sâmbătă, şi luni dimineaţa s-a stat fără electricitate timp de aproximativ două ore, în aceeaşi zonă. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.