Calificarea în finala turneului WTA de la Toronto o readuce pe Simona Halep în Top 10 WTA. Simona Halep – Jessica Pegula, 2-6, 6-3, 6-4

În urma calificări în finala turneului WTA de la Toronto, Simona Halep urcă de pe locul 15 pe locul 10, aceasta urmând să ocupe această poziție de luni.

Tenismena româncă a reușit să o învingă în semifinală pe americanca Jessica Pegula in două seturi, primul set apartinând jucătoarei de naționalitate americană,  impunându-se cu scorul de 2-6, ca mai apoi Halep să câștige setul secund cu 6-3, iar în ultimul  set să fie aproape egalată , la un moment dat fiind 5-4 pentru Simona, însă într-un final aceasta a câștigat și ultimul game, astfel scorul ajung la 6-3.

„Nu am renunţat, a fost un meci dur, incredibil. Ea este o jucătoare foarte bună. Am luptat până la final şi sunt foarte mulţumită de cum am fost pe teren astăzi. Este prima noastră finală (n.r. cu antrenorul Patrick Mouratoglou). Sper că vom mai avea multe”, a declarat Simona Halep după acest meci.

În finala competiției, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea din partida dintre Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 26 de ani, 24 WTA) și Karolina Pliskova (Cehia, 30 de ani, 14 WTA).

Finala turneului de la Toronto va avea loc, duminică, 14 august, de la ora 21.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.