FOTO Fecale printre călători, într-un autobuz RATBV. Oficialii companiei fac apel la călători ”să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”

Călătorii care au circulat astăzi cu atobuzul de pe linia 5 in jurul dupa-amiezi, mai exact la ora 13:50, au avut parte de o surpiză mai puțin plăcăută. În autobuz au fost surprinse de către un călător și mai apoi postate pe internet, imagini cu fecale pe podea. Persoana care a făcut publică fotografia susţinând că un călător şi-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul de transport în comun, fără ca ceilalţi călători să-l anunţe pe şofer. Oficialii RATBV confirmă incidentul, precizând că autobuzul a fost scos de pe linie pentru a fi igienizat.

”Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5 ora 13:50 care şi-a făcut necesităţile fiziologice (caca) în autobuz, şi mulţumiri călătorilor care nu au avut bunul simţ să vină să anunţe şoferul şi au stat în mirosul insuportabil …”, a scris o persoană pe Facebook, pe un grup al călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov.

 

Purtătorul de cuvânt al RAT BV, Silviu Ştefan, a declarat că la ora 13.51 autobuzul 822 ce circula la acel moment pe linia 5 a fost retras din circulaţie pentru igienizare, iar de la capătul de linie respectivul autobuz a fost înlocuit, totodată acesta cerându-le călătorilor să respecte măcar normele de bun simț

”Adresăm o rugăminte tuturor călătorilor să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”, a transmis oficialul regiei de transport public Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.