Porțiunea de drum de la intrarea din Șinca Nouă în Poiana Mărului a intrat în reparații. Lucrările sunt realizate în regie proprie de DRDP Brașov

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a reluat lucrările de reabilitare a DN 73A. Astfel, începând din 11 august a început refacerea covorului asfaltic prin metoda reciclării in-situ, pe un sector de drum de aproximativ 3 km, dintre Șinca Nouă și Poiana Mărului. 
 
„Prin aceste lucrări condițiile de trafic vor fi îmbunătățite în mod semnificativ în zona Poiana Mărului. Această reabilitare completează celelalte reparații efectuate în zonă, cum ar fi refacerea stratului de asfalt din interiorul localității și covoarele asfaltice așternute în trecuți. Toate lucrările sunt executate în regie proprie cu utilajele aflate în dotarea Secției Producție din cadrul DRDP Brașov”, au precizat reprezentanții DRDP Brașov. 
 
Reamintim să săptămâna trecută s-a turnat un nou strat de asfalt pe secțiunea de drum național din intravilanul localității Poiana Mărului, această lucrare fiind făcută după ce au fost încheiate lucrările la rețeaua de canalizare din zonă. 
 
  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.