Allen Coliban, învins încă o dată în instanță de P&P. Primăria, bună de plată: daune interese de peste 940.000 lei

Tribunalul  Covasna a decis ca Primăria Brașov să plătească daune interese firmei care administrează parcările din municipiul Brașov. Hotărârea a fost pronunțată în 9 septembrie de instanța covăsneană și poate fi contestată în 15 zile. 

Prin decizia Tribunalului Covasna a fost anulată adresa de reziliere a contractului de concesionare a parcărilor, iar Primăria Braşov este obligată și la plata unor daune interese în valoare de 938.326 de lei către P&P, reprezentând prejudiciul suferit în perioada 08.05.2021 – 30.06.2021 de firmă, perioadă în care, urmare a notificării de reziliere a contractului, parcările publice din Brașov nu au fost taxate. 

Contractul respectiv a fost încheiat în baza unei hotărâri a Consiliului Local Brașov, care, la fel, a fost anulată. 

Sentința Tribunalului Covasna: 

„Admite cererea formulată de partea reclamantă SC P&P SRL, în contradictoriu cu pârâtul MUNICIPIUL BRAŞOV. Anulează Adresa nr.48473/07.05.2021, reprezentând declaraţia de reziliere a Contractului pentru delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor cu plată de pe domeniul public al municipiului Brașov nr.279/87517/04.09.2020. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a daunelor interese în cuantum de 938.595 lei, reprezentând prejudiciul suferit în perioada 08.05.2021 – 30.06.2021. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 39.326 de lei, reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu de expert. Respinge ca neîntemeiată capătul doi din cererea reconvenţională formulată de către Municipiul Brașov. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Covasna. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 09.09.2022”. 

Procesul a fost deschis de P&P la Brașov, apoi strămutat la Tribunalul Covasna. În litigiul cu P&P, Municipiului Brașov este apărat de casa de avocatură a Gabrielei Trandafir, o apropiată a USR, potrivit unor surse, care a pierdut toate procesele dintre cele două părți, în ciuda sumelor mari încasate.

Explicații pe bani, oferite în Consiliul Local Brașov de avocatul care „luptă” pentru Primărie în războiul cu P&P. Contractul cu Gabriela Trandafir merge mai departe, chiar dacă ea nu a obținut nicio victorie

 

Încă o înfrângere pentru avocatul de lux adus de Allen Coliban. Tribunalul Covasna a dat câștig de cauză firmei P&P într-un proces cu Primăria Brașov

1 Comentariu

  1. Conform informațiilor date de mass-media și a diferitelor comentarii, toate sunt 0.Și primarul și viceprimarii și Consiliul local și avocata și funcționarii din primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.