Săli de clasă în structuri modulare, la Făgăraș. Primele au fost date în folosință

Municipiul Brașov nu este singura localitate din județul Brașov care se confruntă cu lipsa sălilor de clasă. În aceeași situație este și municipiul Făgăraș. Pentru a rezolva problema, autoritățile locale din Făgăraș au început să achiziționeze construcții modulare pentru amenajarea unor săli de clasă. 

Astfel, în 15 septembrie 2022, Primăria Făgăraș a recepționat o construcție modulară în care au fost amenajate săli de clasă.

Pentru rezolvarea problemei lipsei de spațiu cu care se confruntă Colegiul Național Radu Negru, Primăria Făgăraș a achiziționat o clădire modulară în care își vor desfășura orele de curs elevii din două clase din cadrul Școlii Gimnaziale nr.1. De un astfel de proiect va beneficia în următoarele săptămâni și Școala Gimnazială Ovid Densușianu”, a anunțat Primăria Făgăraș. 

Pentru achiziția structurilor modulare de la Școala Gimnazială Ovid Densușianu, în ședința de plen din 14 septembrie a Consiliului Local Făgăraș, prin rectificarea bugetului local  a fost alocată suma de 160.000 lei. Suma va fi folosită pentru cumpărarea a  două clase modulare.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.