Liberalul Lucian Cupu și-a huiduit șeful de partid. Pretendentul la funcția de primar al Făgărașului a fost protestatar, în „pauza” de la Consiliul Local

Chiar dacă speră ca la alegerile locale din anul 2024 să fie, încă o data, candidat PNL pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș, Lucian Cupu nu a uitat „de unde a plecat”, adică din rândul sindicaliștilor. 

Astfel, joi, el a mers alături de alți sindicaliști de la Nitramonia la București, pentru a participa la marșul anti-sărăcie- o acțiune de protest împotriva Guvernului condus de premierul Nicolae Ciucă, ce a fost criticat că nu face nimic pentru a evita explozia prețurilor. 

„Guvernul, economiștii și bancherii iau măsuri care pun presiune și mai mare asupra cetățenilor, iar companiile din energie au profituri record”, a declarat Cupu, citat de Monitorul de Făgăraș. 

Lucian Cupu participă la aceste proteste uitând sau… ignorând poate faptul că, în calitate de politicitan si, mai ales, de membru al partidului aflat la guvernare are la dispoziții și alte pârghii – pe linie de partid, pentru a influența în favoarea cetățenilor deciziile care se iau la nivelul Executivului.

În timpul protestului de joi, sindicaliștii au cerut demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu, considerat principalul vinovat de creșterea prețurilor la energie. 

Proteste anti-sărăcie sunt anunțate și astăzi la București, de data aceasta la Palatul Cotroceni. 

Lucian Cupu este și lider sindical, iar în anul 2020 a fost candidatul PNL pentru funcția de primar al Făgărașului, însă la alegerile locale „nu a rupt gura targului”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.