Promisiunea Primăriei Brașov: de anul viitor, elevii de la „Racoviță” vor scăpa de schimbul doi

Elevii de la Colegiul de Științele Naturii „Emil Racoviță” din ar putea scăpa de cursurile de după amiază de anul viitor. Anunțul a fost făcut Primăria Brașov, care a semnat contractul pentru furnizarea și montarea unei structuri modulare în curtea liceului, în care se vor amenaja 8 săli de clasă. Contractul, în valoare de 1.507.000 lei fără TVA, a fost semnat cu firma brașoveană Dar Food Solutions SRL, care va avea la dispoziție 119 zile pentru a realiza noua structură modulară. 

Conform contractului, prestatorul trebuie să furnizeze, monteze și să pună în funcțiune, la Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță”, o clădire modulară provizorie etajată (parter plus etaj), prevăzută pentru 8 săli de clasă, din care 4 săli de clasă la parter și 4 la etaj, fiecare nivel având coridor central, grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, scară de acces complet echipată, cu propriul container modular.

Suprafața minimă a unei clase compuse din 3 containere modulare va fi de 39,39 mp. Coridorul care va asigura accesul în sălile de clasă și în grupurile sanitare, atât la parter, cât și la etaj, va fi compus din 4 containere modulare, cuplate pe lungime. Construcția modulară va avea grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, atât la parter, cât si la etaj, echipate cu cabine cu vas WC, boiler pentru apă caldă, chiuvete și pisoare (pentru grupurile sanitare ale băieților).

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.