Seniorii din Brașov vor primi cu întârziere „darul din suflet”. Consilierii locali brașoveni trebuie să modifice condițiile de acordare

Obișnuiți ca tichetele valorice acordate prin programul „Dar din suflet pentru seniori” să se distribuie cu o lună înainte de sărbători, vârstnicii din Brașov au început să meargă la sediul Direcției de Asistență Socială (DAS) Brașov pentru a ridica banii. Numai că, de data aceasta distribuirea a fost amânată.

Anunțul a fost făcut de DAS Brașov, care a precizat că măsura a fost luată ca urmare a modificării condițiilor de acordare a acestor tichete. 

„În ședința ordinară a Consiliului Local Brașov  ce va avea loc în 25 noiembrie se va supune aprobării modificarea Hotărârii privind implementarea la nivelul municipiului Brașov a proiectului  “Dar din suflet pentru seniori”, constând în acordarea de tichete sociale. Direcția de Asistență Socială Brașov informează cetățenii că se amână începerea campaniei până la data de 5 decembrie”, a anunțat conducerea DAS Brașov.

Modificările aduse Programului „Dar din suflet pentru seniori” se referă la:

  • Mărirea nivelului de venituri ale beneficiarilor eligibili de la 1200 la 1700 lei pe lună;
  • Majorarea valorii tichetelor sociale de la 100-150 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.