Accident teribil la Prejmer. Două persoane și-au pierdut viața

Foto: ISU Brasov

pe DN 10, localitatea Prejmer, județul Brașov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma impactului au fost accidentate patru persoane. Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 5 dimineața, iar evenimentul rutier a fost anunțat de martori, prin numărul unic de urgență 112. 

La fața locului au fost trimise 3 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă.

„Două dintre victimele încarcerate erau în stop cardio respirator. S-a intervenit pentru descarcerarea celor 4 persoane și pentru acordarea asistentei medicale victimelor. Din păcate una dintre persoanele încarcerate au fost declarate decedate. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Din păcate nici cea de a doua persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Celelalte două victime au suferit politraumatisme, sunt conștiente și au fost transportate la spital de către echipajele medicale”, a anunțat ISU Brașov.

După producerea accidentului, circulația a fost oprită pe ambele sensuri ale drumului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.