VIDEO Imaginile cu şcoala unde au fost montate uşi în loc de obloane la ferestre au devenit virale pe internet. Clădirea a fost modernizată cu fonduri guvernamentale

Imagini cu şcoala din satul sucevean Ţibeni, comuna Satu Mare, în care se observă că îl loc de obliane, ferestrele au fost modernizate cu uși, au devenit virale pe internet.

Unitatea de învăţământ, având la ferestre uşi, cu clanţe pe ambele părţi, în loc de obloane, a fost recent reabilitată. Conform presei locale, lucrările de modernizare a clădirii unităţii didactice au fost finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), cu o contribuţie mică de la bugetul local. 

Dorel loveşte din nou, de data asta în Suceava, la Ţibeni”, au scris internauţii care distribuie masiv imaginile în care se vede cum, la şcoala din satul Ţibeni, comuna Satu Mare, judeţul Suceava în loc de obloane au fost montate uşi din PVC care au clanţe atât pe interior, cât şi pe exterior, inclusiv cele de la etaj.

Mai mult, pentru a sta deschise, sunt legate cu sârmă sau prinse în perete în poziţia deschis. după cum relatează Newsbucovina.ro.

Proiectul de modernizare a cladirii a început din 2019 fiind finanţat prin PNDL în valoare de 2,29 de milioane de lei, cu o cofinanţare de la bugetul local de 330.000 de lei.

Conform jurnaliştilor locali, lucrările la şcoala unde obloanele au fost înlocuite cu uşi au fost realizate de o firmă locală, Comtransport, căreia primarul a ţinut să îi mulţumească, prin intermediul presei, pentru calitatea lucrărilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.