Trei pavilioane ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov, trecute în administrarea Consiliului Județean

Trei pavilioane ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov din zona Stejăriș vor trece în administrarea Consiliului Județean Brașov. În acest moment, cele trei imobile sunt în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice, iar transferul acestora către administrația județeană brașoveană a fost aprobată de Guvernul României. 

În Stejăriș, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov funcționează în șase pavilioane, dintre care trei sunt deținute de un proprietar privat și pentru care unitatea sanitară plătește chirie. De altfel, pentru nu mai plăti această chirie, din vară, cea mai mare parte a activității spitalului va fi mutată în Pavilionul Mârzescu de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Brașov.  

Pe de altă parte, în ceea ce privește cele trei pavilioane preluate de la Casa Națională de Pensii, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a spus că „avem planuri în ceea ce priveşte reabilitarea şi funcţionalizarea imobilelor de la Stejeriş, care de zeci de ani n-au mai cunoscut o reparaţie capitală”, dar nu  a precizat exact pentru ce vor fi folosite. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.