Prognoza pentru fiecare oraș din județul Brașov: cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște

Nu va ploua, dar va fi răcoare în noaptea de Înviere. Mai exact, la miezul nopții, când tradiția spune că se ia Lumina, în municipiul Brașov va fi cer senin și o temperatură de aproximativ 5 grade Celsius. În 16 aprilie, prima zi de Paște, cerul va fi parțial noros, iar temperatura maximă va ajunge la 15 grade Celsius – 16 grade Celsius. Spre seară sunt așteptate ploi.

Prognoza pentru celelalte orașe:

Săcele: în noaptea de Înviere va fi senin și o temperatură de aproximativ 5 grade Celsius la miezul nopții. În prima zi de Paște, temperatura maximă va ajunge la 15 grade Celsius – 16 grade Celsius, iar spre seară sunt așteptate ploi.

Predeal: în noaprtea de Înviere vor fi aproximativ 6 grade Celsius și cer senin. În prima zi de Paște, temperatura maximă va ajunge la 10 grade Celsius – 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial senin, până spre seară, când sunt așteptate ploi.

Ghimbav: cerul va fi senin în noaptea de Înviere, iar la miezul nopții va fi de aproximativ 5 grade Celsius. În 16 aprilie, până spre seară, cerul va fi parțial noros, iar temperatura maximă va fi de aproximativ 16 grade Celsius. Seara sunt șanse mari de ploaie.

Codlea: va fi senin în noaptea de Înviere și o temperatură de aroxiamtiv 5 grade Celsius la miezul nopții. În prima zi de Paște, cerul va fi parțial înnorat, până spre seară, când sunt așteptate ploi. Temperatura maximă va fi de aproximativ 16 grade Celsius.

Râșnov: în noaptea de Înviere va fi senin și o temperatură de aproximativ 5 grade Celsius la miezul nopții. În prima zi de Paște, cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă va fi de aproximativ 16 grade Celsius. Seara sunt șanse mari de ploaie.

Zărnești: în noaptea de Înviere, cerul va fi parțial noros, iar la miezul nopții va fi o temperatură de aproximativ 5 grade Celsius. În prima zi de paște, cerul va fi parțial noros și o temperatură maximă de aproximativ 14 grade Celsius. Seara sunt șanse mari de ploaie.

Făgăraș: în noaptea de Înviere cerul va fi senin, iar la miezul nopții vor fi în jur de 7 grade Celsius. În prima zi de Paște va fi senin, iar temperatura maximă va fi de aproximativ 18 grade Clsius. Ploi sunt așteptate după ora 20.00.

Rupea: în noaptea de Înviere cerul va fi senin, iar la miezul nopții vor fi aproximativ 6 grade Celsius. În prima zi de Paște, cerul va fi parțial noros, cu o maxumă de aproximativ 18 grade Celsius. După ora 20.00 sunt așteptate ploi.

Victoria: în noaptea de Înviere va fi senin și o temperatură de aproximativ 7 grade Celsius la miezul nopții. În 16 aprilie va cerul va fi parțial senin și o temperatură maximă de aproximativ 18 grade Celsius. Seara sunt așteptate averse de ploaie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.