Cine va cânta la deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Nota de plată va fi destul de piperată

Consiliul Județean Brașov pregătește un adevărat festival pentru a marca deschiderea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, iar nota de plată va fi pe măsură. Mai exact, pentru „Zilele porților deschise” (din 10 – 11 iunie) și pentru inaugurarea oficială a aeroportului (15 iunie) a fost pregătit un buget total de 1.031.816 lei, cu tot cu TVA.

Din această sumă, jumătate va fi suportată de Consiliul Județean Brașov, iar jumătate de Primăria Ghimbav, în baza unui parteneriat ce va fi supus aprobării în ședința de plen a Consiliului Județean din 25 mai. Din acest parteneriat mai fac parte Regia Autonomă Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav și Instituţia Prefectului Judeţul Brașov. 

Ștefan Bănică Junior, mai scump decât Zdob și Zdub, la Ziua porţilor deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Astfel, în perioada 10 – 11 iunie, vor fi zilele porților deschise, când brașovenii sunt așteptați la concerte. Vor fi patru concerte, susținute de Raluk – care va încasa 41.900 lei fără TVA,  Ștefan Bănică Junior –  care va încasa 76.250 lei fără TVA, Olivia Adams – care va încasa 18.250 lei fără TVA,  Zdob și Zdub – care va încasa 75.900 lei fără TVA și Hadaway –  care va încasa 76.800 lei TVA.

Atmosfera va fi întreţinută de un DJ (care va încasa 7.500 de lei fără TVA pentru două zile) și un MC (plătit cu 7.380 de lei fără TVA pentru două zile). 

Pe lângă concerte vor fi show-uri aviatice, spectacole de lasere, focuri de artificii. De asemenea, oamenii vor putea vizita unele secțiuni din aeroport și pot urmări transmisii live din aeronave sau din turnul de control. 

Evaluare pozitivă pentru Terminalul Aeroportului Internațional Brașov. Urmează certificarea ca aeroport civil internațional

Zborul inaugural: București – Brașov 

Zborul oficial prin care va fi inaugurat Aeroportul Internațional Brașov este programat pentru data de 15 iunie. Va fi o cursă București – Brașov, plătită din bugetul Regiei Autonome Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Pasageri vor fi oficiali din București,  care vor fi aduși la Brașov pentru a asista la „tăierea panglicii”. 

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a semnat primul contract cu o companie aeriană. DAN AIR anunţă zboruri spre 8 destinaţii europene, din această vară

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Raluk, Ștefan Bănică și Zdob și Zdub vor concerta la inaugurarea Aeroportului Brașov!
  2. Milioane pentru inaugurarea aeroportului Brașov. Câți bani va primi Zdob și Zdub — Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.