FOTO Fostul Complex Favorit din Poiana Braşov s-a transformat spectaculos

În Poiana Brașov a fost finalizat cel mai mare spațiu de evenimente, K2 Alpin, care va fi inaugurat oficial în luna iunie. Fostul Complex Favorit preluat de omul de afaceri, Claudiu Aron, în vara anului 2022, a trecut printr-o transfomare spectaculoasă.

Cu 4 săli de conferință și 6 spații expoziționale care însumează peste 2000 m2 , K2 poate găzdui până la 2000 persoane. Spațiul este potrivit atât pentru evenimente corporate, cât și pentru nunți, botezuri și alte evenimente speciale. Închirierea acestora a început încă din iarnă, cererea fiind una impresionantă. 

„Suntem extrem de bucuroși că am lansat acest proiect. Investiția și achiziția spațiului s-au ridicat la peste 5 milioane de euro, iar lucrările au început în urmă cu 8 luni și le-am finalizat într-un termen foarte scurt. Am ales cele mai grandioase elemente pentru amenajarea spațiului, unele dintre ele făcute la comandă special pentru noi, totul pentru a oferi o experiență completă și exclusivistă. Suntem fericiți că putem oferi publicului servicii și facilități la un asemenea standard. Mai avem multe surprize de oferit și multe proiecte în derulare, chiar și pe litoral”, a transmis David Aron, Chief Business Development Officer.

Începând cu luna iunie, K2 devine cel mai mare centru funcțional de evenimente din zona montană. Spațiul poate acomoda toate tipurile de petreceri private, Sala Atlas, având o capacitate de 600 persoane, Sala Altai, de 300 persoane, Sala Ural – 200 persoane și Sala Pamir, de 100 de persoane. Din punct de vedere tehnic, K2 aduce cele mai noi tehnologii și echipament complet pentru orice tip de eveniment.

K2 își propune să devină cel mai spectaculos și exclusivist loc de evenimente din România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.