Fotbaliștii de la Sepsi scapă de drumurile spre Otopeni sau Târgu Mureș. Au decolat de la Ghimbav

Foto: Facebook - Aeroportul International Brasov

Fotbaliștii de la Sepsi Sfântu Gheorghe au scăpat de drumurile lungi până la Otopeni sau Târgu Mureș, pentru lua avionul atunci când merg să joace în cupele europene.

Miercuri dimineața, la ora 10.00, echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a decolat de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav cu destinația Sofia (Bulgaria).

Sepsi OSK va juca joi, 27 iulie, în turul 2 preliminar din Conference League, cu echipa CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei.

Potrivit BoardingPass.ro, fotbaliştii covăsneni călătoresc cu un avion Mitsubishi CRJ-200 operat de Global Reach Aviation.

Reamintim că Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav s-a deschis oficial pe 15 iunie 2023. Primul avion a aterizat oficial pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, avându-i la bord pe fostul premier al României, Nicolae Ciucă, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și pe președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea.

În 18 iunie, Aeroportul de la Ghimbav şi-a primit pasagerul cu nr. 10.000.

Programul de zbor de pe Aeroportul Internaţional Braşov cuprinde mai multe zboruri. Detalii despre aceste curse de linie sau charter, AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.