Tatăl patronului stației GPL de la Crevedia s-a autosuspendat din PSD. Cum și-a motivat primarul din Caracal decizia

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu deține stația GPL ilegală din Crevedia unde au avut loc exploziile soldate cu doi morți și 56 de răniți, s-a suspendat din PSD. Edilul a făcut anunțul pe Facebook, printr-un mesaj în care a explicat de ce a luat această decizia.

„Având în vedere situația creată, deși nu am și nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD și, implicit, din orice altă funcție politică deținută”, a scris edilul pe rețelele de socializare.

Acest mesaj vine după ce cu o zi înainte el a fost contactat de România TV și a confirmat că stația a aparține fiului său: „E a băiatului meu, dar e dezafectată. Nu de acolo a pornit toată treaba”. El a fost întrebat dacă știe că au murit oameni în urma exploziilor, răspunsul lui fiind: „Da, știu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”.

De altfel, prin mesajul de duminică primarul din Caracal a și-a prezentat și punctul de vedere referitor la discuția cu reporterii de la televiziunea amintită:

„Nu am nici o scuză dar vreau să le spun tuturor că regret profund că în spațiul public a fost indusă ideea că aș fi nepăsător față de efortul și sacrificiul pompierilor și forțelor de ordine implicate într-o astfel de situație. La momentul acelei discuții cu jurnalista, pe baza informațiilor lapidare pe care le aveam, m-am referit pe de o parte la angajați ai firmei, victime ale deflagrației, și pe de altă parte, la pompieri ca profesioniști aflați într-o operațiune în care își asumă riscuri. Raportat la situația de fapt, responsabilitatea efectuării manevrelor la fața locului pentru stingerea incendiilor aparține pompierilor, motiv pentru care m-am exprimat folosind expresia ”E problema lor””.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.