Trafic feroviar suspendat temporal, pe o rută din judeţul Braşov, după ce o şină de cale ferată s-a rupt

Foto: Arhivă

Circulaţia feroviară a fost oprită temporar duminică, pe relaţia Apaţa – Augustin după ce o şină de cale ferată s-a rupt, informează Compania Naţională de Căi Ferate – CFR SA. Călătorii au fost nevoiţi să aştepte aproape două ore, până la soluţionare problemei.

„(…) traficul feroviar a fost întrerupt temporar, în intervalul 15:18 – 16:41, pe relaţia Apaţa -Augustin, fir II, km 211+620 (fir I închis pentru lucrări de modernizare), din cauza unei şine rupte. Menţionăm faptul că, în timp ce personalul de specialitate al SRCF Braşov a acţionat în zonă pentru remediere, trenul IR 1734 (circulă pe relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord) a staţionat temporar în staţia Augustin”, se arată în comunicatul de presă transmis de Compania naţională de căi ferate.

La plecarea din gara Apaţa, trenul avea deja o întârziere de 109 minute, conform platformei Mersul Trenurilor.

Reprezentanţii CFR au transmis scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi i-a asigurat că personalul feroviar al SRCF Braşov a depus toate eforturile pentru remedierea operativă a şinei rupte şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

1 Trackback / Pingback

  1. Trafic feroviar suspendat temporal, pe o rută din judeţul Braşov, după ce o şină de cale ferată s-a rupt - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.