Femeie din Ucraina, arestată pentru furt. Ea a acționat în mai multe județe, inclusiv în Brașov

O femeie din Ucraina a fost arestată preventiv pentru mai multe furturi, la Iaşi. Ea a mai fost cercetată şi trimisă în judecată pentru fapte similare comise în Bucureşti, Buzău, Braşov și alte județe, relatează News.ro.

Procurorii afirmă că în intervalul 14 iunie – 26 septembrie, femeia a comis nouă furturi de portofele din genţile unor persoane, profitând de neatenţia acestora. Prejudiciul produs acestora este cuprins între 200 de lei şi 6.100 de lei.

În unul dintre cazuri, portofelul furat conţinea o verighetă din aur şi suma de 1.632 de lei.      

„În urma verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpata M.S. este cunoscută la nivelul Poliţiei Române, aceasta având preocupări infracţionale pe linia furturilor din genţi şi buzunare, fiind cercetată şi trimisă în judecată de către poliţiştii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău şi IPJ Braşov dar şi alte unităţi de poliţie din ţară. La data de 27.09.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi a dispus luarea măsurii arestului prevenitv faţă de inculpata M. S., cercetată sub aspectul comiterii a 9 infracţiuni de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, cu aplicarea art. 35 alin.1, cu aplicarea art. 44  din Codul Penal”, au transmis anchetatorii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.