Nota de plată pentru cele 1,2 milioane de luminițe din Crăciun din Brașov: aproape un milion de euro. Suma va fi aprobată astăzi de consilierii locali

Primăria Brașov va plăti 5.000.000 de lei pentru montarea ornamentelor luminoase de Crăciun și pentru energia electrică ce va fi consumată de acestea. Suma nu nu a fost prevăzută în bugetul local la începutul anului ci urmează să fie supusă aprobării consilierilor locali în ședința de plen de astăzi.

Reamintim că anul acesta, potrivit informațiilor Primăriei Brașov, în oraș vor fi 1,2 milioane de luminițe de Crăciun, acestea urmând a fi aprinse atât în centrul istoric al orașului, cât și în alte zone ale municipiului (bulevarde, parcuri și alte spații publice).

Pe lângă banii pentru iluminatul de sărbătoare, municipalitatea brașoveană va mai plăti aproximativ 430.000 lei (fără TVA) pentru patinoarul în aer liber din Piațeta Sfântul Ioan, și a achitat suma de aproximativ 131.000 lei Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt, pentru transportul și montarea brazilor de Crăciun.

Pe de altă parte, municipalitatea brașoveană nu a anunțat cânt va plăti artiștilor care vor urca pe scenă în 30 noiembrie și în noaptea de Revelion.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.