Percheziţii domiciliare în Braşov şi Prahova, într-un dosar de urmărire penală!

Foto: Arhivă

Polițiștii efectuează percheziții domiciliare la primele ore ale acestei dimineţi, pe raza județului Brașov și Prahova, punând în aplicare trei mandate emise de Tribunalul Braşov.

„În data de 15.11.2023, polițiștii din cadrul I.P.J. BRAȘOV-S.I.C.E., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov,  pun în aplicare un număr de 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Brașov (o locație) și Prahova (două locații) într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, fapte prev. de art. 9 alin. 1 lit b, c, f din LG.241/2005, urmând a fi identificate și ridicate obiecte, înscrisuri și medii de stocare necesare pentru  completarea materialului probator”, a transmis Poliţia, la primele ore ale dimineţii.

La finalizarea percheziţiilor o persoană va fi condusă cu mandat de aducere la sediul I.P.J. Brașov pentru dispunerea măsurilor legale. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul  S.A.S. și Serviciul Criminalistic din  cadrul I.P.J. Brașov, potrivit I.P.J. Brașov.

Revenim cu informaţii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.