Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Brașov, dotată cu un nou aparat de ultimă generație

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Brașov va primi un bronhoscop flexibil de ultimă generație. Contractul pentru achiziționarea echipamentului, cu o valoare de 280.000 de lei, a fost semnat zilele trecute de Consiliul Județean Brașov, iar aparatul va fi livrat de SC Tehno Electro Medical SRL până la finalul anului.

Achiziția face parte dintr-un proiect cu finanțare europeană, accesată de Consiliul Județean Brașov începând cu anul 2019. Valoarea totală a acestui proiect este de 6.793.629 lei, iar în primă fază au fost achiziționate 18 tipuri de echipamente și aparatură medicală de înaltă performanță, totalizând 83 de obiecte, între care se numără un computer tomograf, un aparat radiologic digital fix și unul mobil, tărgi pentru resuscitare, un echipament pentru intubație dificilă, sisteme de livrare a gazelor medicale şi monitoare. În urma licitațiilor s-au făcut economii, astfel că lista de dotări a fost suplimentată cu încă cinci echipamente, printre care și bronhoscop flexibil.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.