Schiorii brașoveni pot obține online discountul pe care îl primesc în ziua de miercuri, dedicată lor pe pârtiile din Poiana Brașov. Ce condiții trebuie să respecte?

Primăria municipiului Braşov a anunţat, miercuri, că a implementat un sistem online pentru a permite schiorilor braşoveni care vor să beneficieze de reducerea de 50%, în ziua dedicată lor pe pârtiile din Poiană, să o primească fără a se mai deplasa la casierie ca să achiziţioneze ski-pass-ul cu discount.

Anunţul a fost făcut după deschiderea primei „Miercuri a braşovenilor” la Poiana Braşov şi mulţi schiori nu au reuşit să beneficieze de această facilitate.

„Încă o veste bună pentru schiorii braşoveni: reducerea de 50% acordată în „Miercurea braşovenilor” poate fi accesată şi online, pe site-ul skibv.ro. Site-ul a implementat un sistem în care utilizatorul, care are deja un cont înregistrat, trebuie să încarce un selfie în care să apară clar portretul şi cartea de identitate, ţinută în apropierea feţei. Validarea solicitării dureaza câteva minute, iar ulterior acesteia, în urma unui refresh al browser-ului, utilizatorul vede pe site mesajul ‘Cont eligibil pentru Miercurea braşovenilor’. Discount-ul de 50% se va aplica automat în pagina Finalizare comandă, doar pentru produsele incluse în acest program. Mai multe detalii sunt oferite pe site”, a precizat Biroul de presă al Primăriei Braşov.

Programul „Miercurea braşovenilor” a fost introdus pentru prima dată în acest sezon de schi şi oferă un discunt de 50% pentru ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore şi cele cu valabilitate de la orele 11,00, 13,00 şi 14,00. Beneficiarii pot fi numai schiorii cu domiciliul în municipiul Braşov.

Sezonul de schi în Poiana Braşov a fost deschis la sfârşitul săptămânii trecute, la o zi după ce s-a aprobat, de către Consiliul Local Braşov, Contractul cadru de colaborare cu operatorul sistemului de transport pe cablu de pe domeniul schiabil aparţinând Primăriei Braşov, Ana Teleferic, document care prevede inclusiv facilitatea pentru schiorii din municipiu, acordată în premieră.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.