177 de apartamente din Braşov, afectate de o avarie la reţeaua de termoficare

13 imobile din municipiul Braşov au rămas fără apă caldă sau fără căldură, ori fără ambele, în urma unei avarii la reţeaua locală de termoficare. Avaria a afectat un număr de 177 de apartamente. Municipalitatea a intervenit joi seara pentru sprijinirea familiilor rămase fără căldură în aceste zile – a doua zi după eveniment.

Conform raportului prezentat de SPLT – serviciul care gestionează activitatea de furnizare a agentului termic în sistem centralizat în municipiu – două imobile, cu un total de 26 de apartamente, nu au apă caldă şi încălzire, alte 7 imobile, cu un total de 115 de apartamente, nu au căldură, şi 36 de apartamente, din 4 imobile, nu au apă caldă. Avaria s-a produs miercuri.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) a aprobat, joi o serie de măsuri de protejare a familiilor afectate de avariile apărute la reţeaua de transport şi distribuţie a agentului termic. Astfel, 24 de familii de pe strada Levănţicăi, afectate de avarie, au primit joi seara calorifere electrice din partea Primăriei Braşov.

Potrivit hotărârii CLSU, până la remedierea avariilor, Municipalitatea le va asigura acestor persoane cazare la Căminul pentru persoane vârstnice de pe str. Gladiolelor şi, în paralel, Serviciul Voluntar pentru situaţii de Urgenţă va achiziţiona mai multe echipamente de încălzire care vor fi puse, temporar, la dispoziţia celor care vor să rămână în apartamentele proprii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.