Percheziţii la suspecţi de proxenetism din Bacău şi Braşov. Trei bărbaţi au fost puşi sub control judiciar

Foto arhivă

Trei bărbaţi din Bacău şi Braşov au fost puşi sub control judiciar de judecătorii din Oneşti fiind acuzaţi de proxenetism, a informat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Iniţial, în continuarea unui dosar penal privind infracţiunea de proxenetism, poliţiştii de investigaţii criminale din Oneşti au efectuat o percheziţie, în municipiu, la domiciliul unei tinere în vârstă de 22 ani.

„Din cercetări a reieşit faptul că tânăra ar fi practicat prostituţia şi ar fi consumat la domiciliu substanţe interzise, împreună cu mai multe persoane. În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe dispozitive electronice şi o substanţă cristalină susceptibilă a fi interzisă, ce a fost înaintată Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău”, se precizează într-un comunicat de presă, de către IPJ Bacău.

După această descindere, poliţiştii au pus în aplicare alte trei mandate de percheziţie în Oneşti şi în judeţul Braşov, la domiciliile a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada mai 2023 – februarie 2024, cei în cauză ar fi determinat-o pe tânăra de 21 ani să practice prostituţia”, menţionează comunicatul IPJ Bacău.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei bărbaţi pentru 24 ore, iar instanţa de judecată a stabilit măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Bacău

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.