PNL Brașov păstrează suspansul. Adrian Veștea sau George Scripcaru pentru Primăria Brașov?

Chiar dacă alegerile locale bat la ușă, PNL Brașov nu are, încă, anunțat oficial, un candidat pentru Primăria Brașov. În acest moment se speculează în spațiul public, principalele nume vehiculate sunt Adrian Veștea și, mai nou, George Scripcaru, numele acestuia din urmă fiind lansat recent pe „piața zvonurilor”.

Deocamdată, președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, face calcule, dacă să candideze pentru funcția de primar sau pentru cea de președinte al Consiliului Județean Brașov. De altfel, de mai mult timp, el a promis că va candida la alegerile locale, pentru una dintre cele două funcții.

Despre posibilitatea ca el să candideze, Adrian Veștea a declarat că „sunt într-o evaluare. „Este știut faptul că am avut o astfel de promisiune. Nu este o decizie finală. Cred că fiecare decizie trebuie luată la momentul potrivit”, a declarat Adrian Veștea zilele trecute, într-o conferință de presă.

Întrebat despre posibilitatea ca George Scripcaru să fie candidatul PNL pentru funcția de primar al Brașovului, el a amintit că în anul 2020 acesta „a candidat sub sigla PNL”.

„Trebuie luați în calcul toți posibilii candidați, iar deciziile se vor lua la momentul potrivit. Nu cred că este momentul în care să facem speculații”, a declarat Veștea.

De altfel, Veștea nu l-a asociat pe Scripcaru cu PNL nici când a fost întrebat dacă fostul primar al Brașovului mai este membru al acestui partid.

„Este o persoană care, de-a lungul timpului, din formațiunea pe care a condus-o, Partidul Democrat Liberal (care a fuzionat cu PNL în anul 2014) și-a adus aportul, a avut o activitate politică la nivel județean (…) Dacă mă întrebați, nu cred că trebuie să ignorăm că, timp de 16 ani, cu bune și cu rele, Scripcaru a condus Brașovul”, a încheiat Veștea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.