Pasagerul cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Aeronava a întârziat câteva ore

Brașoveanca Georgiana Moroșan, sosită de la Dortmund cu aeronava WIZZ AIR alături de soț și de cei doi copii, a avut șansa să fie pasagerul cu numărul 100.000. E a aterizat duminică și a fost întâmpinată de Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Todorică Șerban, președintele Consiliului Județean Brașov, Ionel Fliundra, primarul Orașului Ghimbav, alături de conducerea executivă și administrativă a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Pasagera a fost așteptată cu flori și a primit o diplomă de onoare, vouchere din partea operatorului aerian și a unui hotel din Poiana Brașov, precum și materiale de promovare a județului Brașov și a aeroportului.

Aeronava era programată să aterizeze în jurul orei 13.30, însă, din cauza unei defecțiuni tehnice, aterizarea a fost amânată pentru ora 18.00.

Diplomă „în alb”

De data aceasta, organizatorii ceremoniei nu au mai „personalizat” diploma și tortul care a oferit pasagerului, asta după ce în toamna anului trecut, oficialii s-au pregătit pentru un pasager, dar acesta nu a mai urcat în avion. (DETALII AICI). Atunci, un alt călător a fost desemnat „pasagerul 50.000”, pentru a rezolva problema, a fost luată eticheta cu numele pasagerului de pe tort, iar diploma nu a fost dată.

Zboruri charter pentru vara lui 2024 la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

La Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, administratorii se așteaptă la o vară plină. În urmă cu o săptămână, autoritățile au anunțat că din luna mai încep zborurile de vacanță spre câteva destinații bine cunoscute și apreciate de turiști.

Astfel, începând din luna mai, de la Ghimbav vor zbura 8 chartere: cinci spre Antalya şi câte unul spre Hurghada, Creta şi Hammamet. PROGRAMUL ACESTORA, AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.