PNL și PSD vor merge pe cont propriu la alegerile locale, în județul Brașov. Adrian Veștea: „Pentru Primăria Brașov, discuțiile se vor face la cu totul alt nivel”

Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca PNL „meargă singur” la alegerile locale, însă a menţionat că stabilirea candidatului pentru Primăria municipiului Braşov va fi „o discuţie la un cu totul alt nivel”, în cadrul coaliţiei.

„Intenţia mea este de a merge singuri în alegerile locale, consider că atâta vreme cât am avut un rezultat foarte bun, cât avem realizări la nivelul multor comunităţi la nivelul judeţului Braşov, aşa cum este şi o practică la nivelul multor judeţe – fie că sunt dominate de PSD sau altele de PNL, să mergem individual şi să putem câştiga cât mai multe comunităţi”, a declarat Adrian Veştea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă ar fi de acord cu sprijinirea unui candidat comun împreună cu partenerii de coaliţie pentru Primăria municipiului Braşov, el a spus că discuţiile se vor face la nivelul coaliţie.

„PNL, de-a lungul timpului, a avut şansa de a câştiga alegeri şi cred că ar trebui să abordăm în acelaşi fel lucrurile, nu cred că ar trebui să avem nicio altă strategie. Eu mă refer la marea majoritate a organizaţiilor PNL, din fiecare localitate în parte, dar şi la nivelul CJ, unde PNL a obţinut un scor categoric. În situaţia de la municipiu, discuţiile se vor face în coaliţie, vor fi discutate la un cu totul alt nivel. Eu vă spun o părere personală, din perspectiva unui lider judeţean care a reuşit să câştige alegerile la fiecare scrutin la care a participat”, a afirmat liderul liberalilor braşoveni.

Adrian Veștea vrea să candideze uninominal la președinția CJ Brașov sau la Primăria Brașov

El a menţionat că intenţionează să candideze uninominal, subliniind că o candidatură în alegerile locale reprezintă „o responsabilitate” pentru el.

„Voi candida la una dintre cele două poziţii (…) nu este neapărat numai o decizie a conducerii PNL, aceea ca preşedinţii de organizaţii judeţene să candideze, este şi o asumare, consider că trebuie să fii responsabil, în momentul în care ai intrat în politică, ai început să ai un parcurs, nu cred că este normal să te ascunzi în spatele unei liste să obţii un anumit portofoliu. Din acest motiv, pe tot parcursul meu politic am candidat uninominal”, a afirmat Adrian Veştea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.